2013-01-08 09:25:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Örömteli nap áll ön előtt

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vegye észre a figyelmeztető jeleket! Össze kell szednie magát, ha az eddigi pozícióját meg szeretné tartani. Ha nem, akkor meg a másik úton kellene jobban elgondolkodnia. Az a legrosszabb, ha össze-vissza kapkod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez a tanulmányok hete lehet. Egy önt régóta bántó ügy miatt kezdhet nyomozásba, és ez minden maradék erejét felemésztheti. Ráadásul, amit megtud, az sem biztos, hogy hasznára lesz. Gondolja végig, mire fecsérli az erejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tegye félre az illúzióit. Hiába tetszik önnek valaki, ha egyszerűen reménytelen, hogy igazán az öné lehessen valaha. Sok felesleges csalódástól kíméli meg magát, ha arra jár, amerre út is van. A bozótvágást most nem önnek találták ki.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kevesebbet kellene görcsölnie bizonyos dolgokon. A baj többnyire akkora, amekkorára képes feldagasztani magában. Ha sokat morfondírozik egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozzon, ha végül kitölti a napjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kevesebbet kellene költekeznie! Az elmúlt ünnepek alatt nem nagyon nézte, mire megy a pénze, és persze ezzel sok örömet szerzett a szeretteinek. Most viszont a spórolás ideje jött el, ezt be kell látnia önnek is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sikeres tárgyalások, előnyös szerződéskötések várnak ma önre. Lehet, hogy ez csak annyiban mutatkozik meg, hogy sikerül valamit nagyon kedvezményesen megvásárolnia. Legyen az ingatlan, vagy csak egy cipő. Vagy cipó.


 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Örömteli nap áll ön előtt. A következő időszakban sikerül új vállalkozást beindítania, vagy valamilyen, nagy kihívást jelentő szellemi munkába kezdenie. Ez utóbbiban talán még szerencsésebb lehet, mert nagy erők támogatják benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Járjon nyitott szemmel, és szívvel! Még mindig nehéz ugyan az ön bizalmába férkőzni, mert az utóbbi idők csalódásai miatt kissé zárkózott lett. De van valaki, akinek bízvást kinyithatja a szívét. Lássa meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Meg kell őriznie a higgadtságát, ha helyt akar állni. A csillagok nagy kihívások elé állíthatják, és vannak emberek, akik mindenáron meg akarják ingatni az önbizalmát. De mindez csak azért van, hogy megedződjön a harcban.


Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobban kellene magára vigyáznia. A partnere is több törődést igényel, és talán valami betegség is kerülgeti mindkettejüket. A meleg ruha, és a sok forró ital segíthet megelőzni a bajt. Az ételeiket is érdemes jobban fűszerezniük.


Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fogja vissza magát! Azért, mert esetleg önmagával van baja, hajlamos lehet ma mindenkibe belemarni, kötözködni. De ezzel éppen azokat bánthatja meg, akik a segítségére lehetne. Legyen jó hozzájuk!


 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most a karrierje van a középpontban. Ezért talán nem tud eleget törődni a társával. Ha el akarja kerülni, hogy emiatt őt keserűség, vagy rosszféle rivalizálás kerítse hatalmába, szánjon egy kis időt a vele való beszélgetésre!

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: